Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/b/0/6/karrusel.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Gadefest - Karrusel 2017

Gadefest i City
Fredag kl. 16.00-00.00

Gadeværter Karrusel 2017

Ambassaden –  Bang the Block
Pantheonsgade 2

Så når du siger Ambassaden, siger du også strobelys, røgmaskine, og bragende bas.. Vi er helt pjattede med det! Forlad alle tanker, og fejr de hypnotiske lyde i Ambassadens Berliner-inspirerede techno fristed, når vi tager dig på en rejse gennem Chicago, London, Detroit og Berlin.

Backyard Party x Heidi’s Beer Bar – Heidi´s Bier Bowl Festival
Vestergade 75 (Gården ved Heidi’s Beer Bar)

Heidi’s Beer bar kører videre på gadefest-konceptet fra de sidste år med ægte bierstube-stemning i gården. I år topper de konceptet op i ægte festival-stil, når Heidi inviterer til Bier Bowl festival med 4 store og flotte ølbowling baner bygget sammen med Albani.

Bar Rar X Ecstasy Kalaha: Bar Rar X Ecstasy Kalaha
Pantheonspassage (Skorstenen)

Vi tager alt det bedste fra Bar Rars fortryllende cocktails og mixer med Ecstasy Kalahas visuelle vanvid, ideer og ambitioner for et gedigent line up. Sceneområdet omkring skorstenen bliver stramt og minimalistisk opbygget med palletanke som kæmpe lysende terninger.

BÆSTET 2.0 – BÆSTET 2.0
Grønnegade ved parkerings nedkørslen

Bæstet 2.0 stiller op med et ægte hjemmebygget festival-anlæg, udsmykket med version 2 af det monster-lignende bæst. Der er lagt op til hyggelige festival-lege med din favoritmusik ud af højtalerne, som sad du i din camp på Roskilde-festival.

Crackhouse – Hip hop jam
Farvergården

Crackhouse har stærke rødder ned i det odenseanske hip hop kultur – og opbygger et gademiljø med turntables, skater baner og hip hop dance battle midt i Farvergården. For 4. år i træk skaber de en unik platform for upcoming dansere, som battler løs mod hinanden. Må den bedste danser vinde!

The Donalds – Trump the Wall
Vestergade 94

Trump ønsker at bygge en væg mod Mexico – Vi hjælper ham på vej!

Vi bygger en del af Trumps mur midt i Odense med mulighed for at booke bord i 3 meters højde, hvor du kan nyde synet af Karrusel 2017 fra første parket. Bartenderne vil være i fuld Trump uniform og servere den ene falske nyhed efter den anden! Husk masser af dollars! ”It’s gonna be great!”

Electric Dreams – Electric Dreams – 80’er fest på den fede måde!
Brandts Torv

Kridt danseskoene, og find din fars gamle skjorte frem. Electric dreams er Frank Hansen & co’s festkoncept, der tager dig ”back to the 80’s” Uk scene med electro-toner ala Depeche Mode. Festen er for alle, der husker nattelivet fra de gode gamle firsere, som langsomt men sikkert lurer et yngre segment ind med datidens klassikere.

Firestarter Fix – Firestarter Houseparty
Kongestien 30B

Når en 10 meter lang veteran-brandbil bliver forvandlet til et massivt soundsystem med dertilhørende bar, kan det kun blive voldsomt. 8 fadølshaner, som er fyldt op med kolde drinks, slukker enhver tørst i de røde skinnende bilers skær.

Fælles Fredagsbar – Fælles fredagsbar
Grønnegade 21

Den klassiske fredagsstemning kommer til Karrusel med happy hour, sing-a-long musik, beerpong og klassiske sjove fredagsbar-lege. Sammenslutning af Odenses største uddannelsessteder inviterer til hyggelig og uformel atmosfære og smugstarter Gadefesten allerede kl 14.

Jungletur præsenteret af Karrusel
Åfarten / Odense Zoo
OBS. Der skal købes særskilt billet til Karrusels Jungletur

Karrusel tager dig på en sanselig rejse med Åfarten gennem Odense Å og ud til Zoologisk Have efter lukketid. Publikum føres gennem en hemmelig rute i mørket og lander under polar-himlen til en særlig koncertoplevelse forundt de få.

Pasfall x Karrusel – Langbordsmiddag + Lounge
Tagterrassen på Restaurant Pasfall, Brandts Passage 31
OBS. Der skal købes særskilt billet til Karrusels Langsbordsmiddag

Langbordsmiddagen afholdes i år på Restaurant Pasfalls tagterrasse. Til den tidlige seating kl 18 serveres en 3-retters menu med glad fynsk gris og fynske urter som hovedret. Den sene seating kl 20.30 består af en 4-retters menu med bl.a. grillet kalvespidsbryst med urtesmør.

Palmen57 – Palmen57
Pantheonsgade 6

Det Svendborg-baserede musikkollektiv Palmen57 sætter for første gang Sydfyn på Karrusel-kortet. I et festunivers af svedige grooves, højt engagement, fede basslines, palmer og neon lys for du chance for at flashe dine bedste dansemoves. Palmen57 giver pulten til særligt udvalgte Dj’s, som rummer noget nyt og undervurderet.

Raverbussen hosted af Ildgruppen – “En fucking Kasse ild!”
Stoppested på Grønnegade

ILD Gruppen er et crew fra byens natteliv – en broget blanding af DJ’s, promotere og fotografer. Fredag omdanner de raverbussen til vild fest med deres mytiske kæmpe crew, som er opstået omkring en sagnomspundet intern gruppechat over messenger. Dette er deres første offentlige offline arrangement.

Rosé og Vinyl: Rosé og Vinyl Scenen
Passagen mellem Grønnegade og Kongensgade 38

Til Rosé & Vinyl kan du få stillet din craving for spindende pladespillere og kølig vin. Forvent old school hip hop, soul og disco og rosé i stride strømme! Hvis du er heldig, får du måske fortalt en sample-anekdote fra pulten eller to.

Slagteriet X Chemistry Sessions – Slagteriet X Chemistry Sessions presents RAVE THE BLOCK DOWN

Bikuben Kollegiet, Rosenbæk Torv 14-19

Shit’s going down. Slagteriet og Chemistry sessions bygger udendørs klubrum mellem altanerne på den pittoreske bygning Bikubenkollegiet, som de fylder med et arsenal af Ibiza-house, lys og lasere.

Studenterhuset x DJ & Producer Academy x Ninja Music x NLPRO – SMASH THE PARTY
Amfipladsen

”SmashTheParty” volume 2 ligger på den historiske Amfiplads i hjertet af Odense, hvor musik og visuals går op i en højere enhed. Et vanvittig line up af unge og etablerede talenter kommer til at skabe en euforisk feststemning, som får de gamle brosten til at vibrere ved den spektakulære scene som i aftenens anledning kører løs indtil midnat.

TooManyLeftHands x Albani x Nunchi x Karrusel 2017 – Street Rave x Kongestien
Kongestien 30

TooManyLeftHands hoster endnu en gang Gadefestens største scene. “Albani-scenen” rykker i år fra Vestergade og ind i den store gård ved Kongestien! Fuld knald på konfetti-kanoner og catchy pop-opbygninger blandet med eksplosive drops.

 

Åbningstider: 16.00-00.00

Foto: Oliver Gram, Bjørn Nygaard & Hannibal-Bach