Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/b/0/6/karrusel.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Jungletur 2017 - Karrusel 2017

Jungletur 2017

Find safarihjelmen og hørbuksen frem fra gemmerne, for for tredje år i træk byder Karrusel på Jungletur i Odense Zoo! I år er det musikalske trækplaster den elektroniske duo Saint Cava, med Erika Casier på vokal og Andreas Vasegaard på beats. Tilbage i 2015 udgav de EPen “Bliss”, og spillede bl.a. på Odense Slot til Karrusels Finalefest, men siden har der været stille fra duoen – indtil nu. Tidligere i år udgav de singlerne “No One’s God” og “Deeper” og bandet lover at flere udgivelser er på bedding i 2017.

I år har vi også lavet et samarbejde med Odense Aafart, hvilket betyder at selve turen til Jungleturen foregår på vandet, og som en ekstra lille opgradering vil alle Jungletursgæster få serveret én 50 cl specialøl fra Schiøtz i varianterne Belgisk IPA (citrus, hyldeblomst og guava) eller Boheme (med et strejf af æble og kvæde).

Afgang fra Munke Mose kl. 18.00 og kl. 20.00. Læs mere om turen på vores Facebookevent her.