Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/b/0/6/karrusel.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Gå med os til Albani-paraden - Karrusel 2017

Gå med os til Albani-paraden

Efter at have festet to dage i streg, kan det godt være lidt op ad bakke at sparke sig i gang til den tredje og sidste fest. Måske trykker tømmermændene lidt hårdt i tindingerne, eller også er det lidt uoverskueligt at skulle gå mutters alene hele vejen ud til Havnen. Undskyldninger er der nok af, men de skal allesammen bare skydes ned, med det samme. For igen i år afholder vi nemlig Albani Paraden, og der skal du selvfølgelig med, for alle ved at en rask gåtur gør underværker når hovedet værker.

Inden vi paraderer afholder vi en lille reception på Amfipladsen, hvor Albani har lovet at sponsorere en hel masse øller, så husk at proviantere her!

Karrusel er en hyldest af Odense i Odense, og en Albaniparade uden en masse odenseanere giver jo ingen som helst mening – derfor opfordrer vi alle til at samle et hold af venner, familie og/eller bekendte, så paraden bliver ekstra sjov og hyggelig. Derudover opfordrer vi på det KRAFTIGSTE at folk tager deres stiveste puds eller sjoveste kostume på, så vi allesammen syner ekstra flotte og farverige, og så man er helt klar til at lade festen begynde når vi rammer Siloøen.

Hvis ovenstående lyder som noget du er interesseret i at deltage i, så send fluks en mail til Ida@karrusel.dk, hvor du skriver hvor stort et hold du stiller op med. Læs mere på eventet og husk at tryk “Deltager” her.